Ozden Fashion Amsterdam

Bedrijfskleding Bedrukken

Bedrijfskleding Bedrukken

Wilt u personeel dat rondloopt in polo’s waar uw bedrijfslogo van áfspat? Is uw voetbalteam toe aan nieuwe shirts waarop de sponsornaam duidelijk te lezen is? Of heeft u over twee weken al honderden bedrukte petjes nodig voor een groot evenement? Zoek niet verder! Voor een snelle, precieze én scherp geprijsde afhandeling van uw opdracht gaat u naar Özden Fashion, hét adres voor kleding bedrukken en kleding borduren in Amsterdam en omstreken.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

Werkkleding Bedrukken

Werkkleding Bedrukken: Verhoog de Professionaliteit van Jouw Team

Uw personeel representatief voor de dag laten komen. Maar wat is de beste keuze: een subtiel of groot logo? Een stoere jas, een mooi shirt, of toch een nette blouse? Bij Özden is alles mogelijk. We bieden een uitgebreid assortiment aan kleding, variërend van stoer tot elegant, van casual tot formeel. Met onze expertise in bedrukken en borduren zorgen we ervoor dat uw logo en ontwerpen perfect worden aangebracht op de gekozen kledingstukken. Op die manier straalt uw personeel professionaliteit uit en maken ze een goede indruk, wat de gelegenheid ook is.

Geschikte Druktechniek voor Bedrijfskleding: Duurzaam & Kwaliteit

Voor iedere toepassing kiezen wij de meest geschikte druktechniek. We houden daarbij rekening met de soort stof die bedrukt moet worden en de dikte en rekbaarheid van die stof. Ook de vorm van het te bedrukken kleding speelt een rol. Zeefdrukken is een geschiktere methode voor vlakke ondergronden, zoals kledingstukken, vlaggen en kleden. Bij zeefdruk wordt inkt door een fijn gaas (zeef) gedrukt op de stof. Dit is een populaire techniek voor het bedrukken van grote hoeveelheden kledingstukken omdat het duurzaam is en heldere, levendige kleuren produceert.

Bedrijfskleding Bedrukken
Kleding bedrukken

Wij Bedrukken Diverse Soorten Werkkleding

Werkkleding bedrukken doen wij in de ruimste zin van het woord: we bedrukken alle stoffen, van nylon tot acryl en van ruwe spijkerstof tot fijn katoen; in alle mogelijke toepassingen: van petjes, sokken en mutsen naar t-shirts, truien, tafelkleden, jassen en vlaggen. Een complete werkoutfit laten ontwerpen door Özden is mogelijk. Toch liever uw ontwerp laten borduren? Ödzen staat klaar!

Bedrijfskleding Bedrukken Met Precisie

Hoe snel wij uw oplage ook kunnen leveren, kwaliteit staat bij ons voorop. Özden Fashion komt voort uit een traditie van ambachtelijke Turkse kleermakers. Kleermakers die gewend zijn maatwerk te leveren. Wij nemen alleen genoegen met het beste drukwerk: figuren die met precisie op de juiste plek en in de mooiste kleuren zijn aanbracht op de werkpolo, het sportshirt of een ander stuk kleding van uw keuze.
Kortom: we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Werkkleding bedrukken Amsterdam

Verhoog de Zichtbaarheid van Jouw Merk met Bedrukte Werkkleding

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment werkkleding dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Met onze twee websites vol catalogi kunt u kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden bedrukt met uw unieke ontwerpen.

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk met bedrukte werkkleding. Perfect voor zowel interne als externe representatie, onze bedrukkingen helpen jouw bedrijf op te vallen. Door werkkleding te bedrukken met je bedrijfslogo, naam of slogan, creëer je een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij klanten en partners. Daarnaast versterkt het de eenheid onder je medewerkers.

Kies voor Kwaliteit: Werkkleding Bedrukken die Lang Meegaat

Vertrouw op onze kwaliteit en expertise voor bedrukking die lang meegaat. Onze werkkleding bedrukkingen blijven scherp en helder, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Perfect voor omgevingen waar hard gewerkt wordt. De materialen worden nauwkeurig uitgekozen voor zowel de werkkleding die we aanbieden, als de inkt van de bedrukkingen.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad.
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig bedrukken!

Kleding bedrukken hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor de druktechniek (zeefdrukken, DTG, sublimatie of transferdruk) en de daarbij horende prijs. Een grote oplage valt sneller en voordeliger te zeefdrukken dan te bedrukken met DTG (direct to garment), terwijl voor een kleine oplage DTG weer aantrekkelijker is.

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen