Ozden Fashion Amsterdam

Kleding Borduren

Kleding Borduren Amsterdam

Heeft u een restaurant of café en wilt u laten zien dat u staat voor kwaliteit? Zit je bij een studentenvereniging en wil je met uw dispuut tiptop voor de dag komen in het nieuwe collegejaar?  Een goede uitstraling zit hem in de details. Kleding laten borduren is dé manier om u en uw collega’s of teamgenoten de chique uitstraling te geven die uw bedrijf, sportploeg of jaarclub verdient. Örzen levert tevens voor particulieren, gevestigd in Amsterdam en omstreken, altijd kleding met prachtige borduurwerken.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Kleding Borduren | Özden Fashion Amsterdam

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

Trui Borduren | Özden Fashion NL

Logo's Borduren: Gepersonaliseerde Ontwerpen

Wij borduren kleding machinaal. Dat betekent niet dat kleding borduren geen echte ambacht is. Bij de keuze van de materialen en naalden komen onze kleermakersogen steevast van pas. We borduren kleding op een verfijnde manier, met oog voor detail.

Teksten Borduren: Jouw Ontwerp, Onze Expertise!

Het is mogelijk om teksten te borduren, aan elkaar geschreven of losstaand. U kunt bijvoorbeeld contact- of adresgegevens op uw werkpolo laten zetten, een motto of overwinningskreet om het teamgevoel van uw sportploeg te vergroten, of natuurlijk een lief gepersonaliseerd babytruitje. Bij Ödzen zorgen we ervoor dat elke geborduurde tekst er prachtig uitziet en lang meegaat, ongeacht het gebruik.

Kleding Borduren | Özden Fashion Amsterdam
Kleding Borduren | Özden Fashion Amsterdam

Duurzaam Borduren:
Kies Voor Kwaliteit!

Kleding borduren is dé manier om duurzaam en slijtvast logo’s op (werk)kleding te drukken. Veel van onze klanten zijn ondernemer in bijvoorbeeld de bouw of het stratenmaken. Zwaar werk. Maar ook onze sportteams en particulieren klanten zijn gebaat bij stevige, slijtvaste werkkleding die tegen een stootje kunnen. Wij staan voor duurzame mode!

Slijtvast Borduren: Professionele Uitstraling

Wij borduren logo’s en contactgegevens op overalls, werkjassen en werkbroeken. Vaak maken wij hiervoor gebruik van polyester garen. Polyester kun je tot 95 graden wassen. Hoe versleten de werkkleren van uw werknemers ook zijn, ons borduurwerk blijft goed leesbaar!

Bedrijfskleding Borduren | Özden Fashion NL

Kleding Geschikt Voor Borduren

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment kleding dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Onze twee websites zitten boordevol catalogi waaruit u kunt kiezen, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden geborduurd met uw unieke ontwerpen.

Of u nu op zoek bent naar bedrijfsuniformen, gepersonaliseerde kleding voor particulier gebruik, of uniformen voor uw sportteam, wij hebben de kleding en expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Onze catalogi bieden een ruime keuze aan merken, stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker iets vindt dat perfect past bij uw smaak en budget.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw kleding kunnen transformeren met onze professionele borduursservice en uitgebreide catalogusselectie. Met Özden bent u verzekerd van hoogwaardige kleding die perfect past bij uw stijl en behoeften.

Kies Voor Duurzame Kleding Borduring:
Kwaliteit Gegarandeerd

Bij de selectie van garens en naalden spelen onze vakmensen een cruciale rol. Onze kleermakersogen zorgen ervoor dat we materialen zorgvuldig kiezen, waarbij we letten op duurzaamheid, kleurechtheid en esthetische kwaliteit. Met behulp van gespecialiseerde borduurmachines worden ontwerpen met uiterste precisie op de kleding aangebracht. Elk steekje wordt uitgevoerd met aandacht voor zelfs de kleinste details. Resulterend in verfijnde en hoogwaardige borduring. Kortom, ons borduurproces is een samensmelting van traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Het resultaat? Kwalitatief hoogwaardige kledingstukken.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad. 
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig borduren!

Kleding borduren hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor en de daarbij horende prijs. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen